Ce a fost greu de suportat pentru Alex Delea la ”Survivor România 2022”. ”Era absolut tragic”

29.06.2022, 13:38
Ce a fost greu de suportat pentru Alex Delea la ”Survivor România 2022”. ”Era absolut tragic”
Ce a fost greu de suportat pentru Alex Delea la ”Survivor România 2022”. ”Era absolut tragic”

Alex Delea, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut un top al lucrurilorr care au fost cel mai greu de suportat, din punctul lui de vedere, pe durata participării la concursul care s-a desfășurat în Republica Dominicană și a fost transmis de postul de televiziune Pro TV. ”Era absolut tragic”, a spus el.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Ales Delea a vorbit, pentru revista Viva, despre competiția în care a ieșit învingător și a făcut un top al lucrurilor care au fost greu de suportat pe durata concursului.

Ce a fost greu de suportat pentru Alex Delea la ”Survivor România 2022”. ”E un pachet de suferință”

”Topul ar fi: foamea, ploaia, dormitul pe jos, gândurile de acasă… E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic”, a declarat Alex Delea pentru sursa mai sus-menționată.
Despre faptul că a fost desemnat câștigător al competiției din republica Dominicană, Alex Delea a spus: ”Nu m-am văzut niciodată câștigând această competiție. Nici măcar nu mi-am permis să am un astfel de gând. Cu toate acestea, nu m-am văzut niciodată părăsind competiția. Este ceva ce nu pot explica, îmi era atât de greu să mă văd revenind acasă și, totuși, aproape imposibil să mă văd câștigând. Greu de înțeles, nu?… Atunci când domnul Dan mi-a pronunțat numele, am avut un șoc. Tocmai încercam să mă acomodez cu ideea că am ajuns atât de departe, că sunt în finală. Nu voiam să-mi fac iluzii deoarece sunt genul de persoană care, dacă-și propune ceva și nu se îndeplinește, iese foarte greu din acea stare. Când mi-am auzit numele, părea ireal…”.
citește și...