Bianca Drăgușanu, despre certurile și împăcările cu Alex Bodi. ”Mi s-au amplificat mie niște pitici”

23.09.2020, 09:37
Bianca Drăgușanu, despre certurile și împăcările cu Alex Bodi. ”Mi s-au amplificat mie niște pitici”

Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre Alex Bodi, legate de numeroasele certuri, despărțiri și împăcări din relația lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație marcată de foarte multe certuri, despărțiri și împăcări. De curând, vedeta anunța că s-a separat definitiv de Alex Bodi, cu care a și fost căsătorită și de care a divorțat în luna martie a acestui an. Însă, de curând, cei doi și-au reluat din nou relația, semn că nu prea pot să stea departe unul de celălalt pentru prea multă vreme.

Bianca Drăgușanu a oferit detalii din relația cu Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

”N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!”, a declarat Bianca Drăgușanu, citată de spynews.ro.

”Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a adăugat vedeta.

Ce spune Binca Drăgușanu despre milionarul turc

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre milionarul turc în compania căreia a fost văzută după separarea de scurtă durată de Alex Bodi. Vedeta a mărturisit că a vrut să-l facă gelos pe Alex Bodi și a afirmat că s-a comportat imatur.

”Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea”, a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționate.

 

citește și...