Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la ”Asia Express”

20.01.2021, 16:32
Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la ”Asia Express”
Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la ”Asia Express”

Răzvan Fodor a explicat ce a făcut cu banii pe care i-a căștigat în urma participării la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1. De asemenea, acesta a dezvăluit și care este relația sa cu chef Sorin Bontea, cu care a făcut pereche la emisiunea respectivă.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Premiul a fost împărțit egal între cei doi. Întrebat, în cadrul unui interviu pentru click.ro, dacă a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: ”Da, am și datorii!”, a spus acesta.

Răzvan Fodor a vorbit și despre relația sa cu chef Sorin Bontea. ”Sunt în relații foarte bune cu toată lumea. Aș putea să spun, cu tot showbizul. Eu nu mă cert cu oameni, nu sunt orgolios, nu supăr pe nimeni, dar nici să mă calci pe coadă nu stau. Cât despre Sorin, ce să zic, îl simt ca pe un frate mai mare”, a declarat el.

Răzvan Fodor prezintă noul sezon al emisiunii ”Burlacul”

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a explicat Răzvan Fodor.

citește și...