Ce a făcut Pepe în trecut ca să-și câștige existența. ”Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru”

08.11.2020, 16:17
Ce a făcut Pepe în trecut ca să-și câștige existența. ”Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru”
Ce a făcut Pepe în trecut ca să-și câștige existența. ”Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru”

Înainte de a ajunge cântăreț și de a se bucura de succes pe scena artistică din România, Pepe, în vârstă de 41 de ani, a avut mai multe meserii.

În urmă cu ani, Pepe muncit în diverse domenii pentru a-și câștiga existența. De altfel, artistul mărturisea în numeroase interviuri, că începuturile sale mnu au fost ușoare. Acesta a fost vânzător în piață la un moment dat, pentru a-și câștiga existența și pentru a face rost de bani ca să-și plătească orele de canto. “Și eu am vândut în piață! Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru, deși poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, în fast-food-ul acela din piață mai și găteam, mai și serveam, ce să fac, așa îmi puteam câștiga existența și puteam să-mi plătesc orele de canto, așa am putut să ajung cântăreț”, spunea cântărețul, potrivit click.ro.

De asemenea, Pepe mai dezvăluia că a fost și ospătar și a filmat și la diverse nunți și evenimente private pentru a câștiga bani. ”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, afirma el.

Pepe se separă de cea de-a doua soție

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...