Ce a făcut Otilia Bilionera cu banii de la „Survivor România”. ”Mi-am umplut baia, zici că e farmacie”

16.04.2022, 15:04

Otilia Bilionera a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a primit în urma participării la show-ul „Survivor România”. ”Mi-am umplut baia, zici că e farmacie”, a spus artista. Vedeta a dezvăluit cum reușea să se îngrijească în junglă.

După aproape două luni petrecute în junglă din Republica Dominicană, Otilia Bilionera a fost eliminată de la „Survivor România”. Artista s-a confruntat cu problemele medicale.

Dacă foștii concurenți ai emisiunii Survivor au făcut investiții în mașini, case sau au apelat la medicul estetician cu banii din onorariile primite pentru participarea la concurs, Otilia s-a răsfățat în stilul caracteristic. Vedeta și-a achiziționat un cățel, însă a dorit să se răsfețe la ea acasă, achizitionandu-și foarte multe produse cosmetice.

Ce a făcut Otilia Bilionera cu banii câștigați la „Survivor România”

Artista a dezvăluit cum a cheltuit toți banii pe care i-a primit în urma participării la concurs. Solista a mărturisit că și-a cumpărat un cățel, haine, dar și foarte multe produse cosmetice, dat fiind faptul că în junglă nu a putut să se rasfete.

 

„Din banii de la Survivor mi-am luat un cățel pomeranian. Și am făcut shopping, am dat iama, ca să zic așa, în magazinele astea de cosmetice. Mi-am luat creme de față, de corp, scrub-uri, măști. Mi-am umplut baia, zici că e farmacie”, a declarat Otilia Bilionera, pentru Fanatik.

Cum s-a îngrijit Otilia în junglă

Otilia a mărturisit că a reușit să găsească o soluție în junglă și că atunci când gătea pentru colegii săi, ea mai lua din uleiul alimentar pe care îl primeau și își făcea scrub cu nisip.

„A fost greu totul acolo, lipsa somnului, condițiile, frigul. Cu igiena… știi cum e, te obișnuiești să stai murdar. Prima săptămână a fost mai greu, dar după aceea am început să mă obișnuiesc. Te obișnuiești cu mirosul, nu-ți mai vine să crezi că miroși (râde – n.r.).

Eu abia după ce am făcut primul duș mi-am dat seama cât de rău miroseam. Îmi făceam scrub-uri acolo din nisip, cu uleiul alimentar pe care-l aveam pentru mâncare. Dar îl luam așa, să nu fiu văzută de colegi, că altfel mă împușcau (râde – n.r.) Mă duceam pe plajă și făceam scrub. Nu apucam să mă spăl zilnic și de multe ori ploua și era frig și nu-mi mai venea să intru în apă și atunci se aduna foarte multă mizerie pe picioarele mele. Erau negre la un moment dat. Și nici nu mă mai bronzam (râde -n.r.) peste mizerie, așa că eram nevoită să-mi fac acele scrub-uri”, a mai povestit Otilia Bilionera.

Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la „Survivor România”

Conform Click, Otilia Bilionera ar fi câștigat nu mai puțin de 15.000 de euro, ea primind, săptămânal, în jur de 2000 de euro.

Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu sunt cei mai bine plătiți concurenți. Potrivit playtech.ro, Cătălin Zmărăndescu ar fi încasat câte 4.500 de euro în fiecare săptămână.De asemenea, una dintre vedetele bine plătite de cei de la Pro Tv este și Roxana Ciuhulescu. Potrivit aceeași surse, Faimoasa ar fi încasat 4.000 de euro pe săpătmână.

citește și...