Ce a făcut Oana Zăvoranu cu toată averea moștenită de la mama ei. ‘M-a lăsat cu multe belele pe cap’

23.01.2021, 16:09
Ce a făcut Oana Zăvoranu cu toată averea moștenită de la mama ei. 'M-a lăsat cu multe belele pe cap'
Ce a făcut Oana Zăvoranu cu toată averea lăsată de mama ei. 'M-a lăsat cu multe belele pe cap.

În urmă cu șase ani, Oana Zăvoranu și-a pierdut mama, pe Mărioara Bănicioiu. După decesul femeii, bruneta s-a umplut de bani.

Conform afirmațiilor făcute de Oana la vremea respectivă, mama ei avea o avere impresionantă, în jur de 60 de milioane de euro, care consta în case, acțiuni și obiecte de artă.

Mama Oanei Zăvoranu a avut o avere impresionantă

Oana Zăvoranu era convinsă că mama ei doarme pe un sac pe bani, așa că târât-o pe aceasta prin tribunal, pentru a-şi lua partea ei de bani, însă n-a avut câştig de cauză. Cu câteva zile înainte de a muri, femeia a făcut o declaraţie în favoarea fiicei sale

‘Am bani mulţi, dar îi voi lăsa pe toţi fiicei mele abia după ce voi muri, căci ea îi prăpădeşte aiurea. Ei îi las toată averea, că e fata mea. N-am făcut testament’, spunea Mărioara.

Abia după moartea femeii, Oana Zăvoranu a intrat în posesia averii, pe care azi o cheltuiește după bunul plac. Bruneta a explicat cum a ales să investească o parte din banii primiți de la cea care i-a dat viață.

În ce a investit Oana Zăvoranu banii

‘Mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații.

În curând se fac patru, asta că tot nu eram eu o femeie de afaceri bună… Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint’, a mărturisit Oana Zăvoranu despre averea moștenită, pentru Ciao.ro. 

Pentru cei care nu știu, Mărioara Zăvoranu era mână largă și înainte de a muri. I-a dăruit fiicei sale o vilă de lux situată pe strada Andrei Mureşanu, din zona Dorobanţi, a cărei valoare ajunge la 300.000 de euro, iar în 2012 i-a cumpărat un bolid, un Porsche Cayenne, în valoare de 60.000 de euro. Tot în 2012, femeia a vândut un apartament cu 70.000 de euro, bani pe care tot Oana i-a primit.

citește și...