Ce a făcut Ioana Petric în timpul pandemiei. ”În ciuda așteptărilor, m-am plimbat mai mult ca oricând”

22.06.2021, 15:43
Ce a făcut Ioana Petric în timpul pandemiei. ”În ciuda așteptărilor, m-am plimbat mai mult ca oricând”
Ce a făcut Ioana Petric în timpul pandemiei. ”În ciuda așteptărilor, m-am plimbat mai mult ca oricând”

Ioana Petric, de la ”Cronica Cârcotașilor”, a mărturisit că, în ciuda perioadei de pandemie de coronavirus, a călătorit foarte mult. Acum, vedeta de televiziune se pregătește să plece în vacanță. Despre planurile pe care le are în acest sens a vorbit Ioana Petric în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Ioana Petric a fost dansatoare la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, emisiune pe care ulterior a ajuns să o prezinte alături de Șerban Huidu și Codruț Kegheș. De ceva vreme, Ioana Petric moderează, alături de alte trei vedete, și emisiunea ”Hai cu fetele!”, de la același post de televiziune.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro, Ioana Petric a vorbit despre planurile de vacanță pe care le are.  Aceasta intră în vacanță în luna iunie.

Ce a făcut Ioana Petric în timpul pandemiei. ”Au apărut și situații neprevăzute, dar nu a fost imposibil”

„Când vine vorba de călătorii, slabe șanse să mă dau în lături. În ciuda așteptărilor, în perioada pandemiei m-am plimbat mai mult decât oricând. A fost mai complicat puțin cu organizarea și au apărut și situații neprevăzute, dar nu a fost imposibil. Acum că sunt și vaccinată e mai simplu. O să plec câteva săptămâni în Grecia, după care nu știu exact. În mod sigur vreau să ajung undeva la surf, dar nu m-am decis încă în privința destinației”, a declarat Ioana Petric.

Ioana Petric a vorbit și despre activitățile ei preferate: „Călătorii, surf și snowboard. Astea sunt activitățile care îmi încarcă bateriile cel mai tare, în ultima vreme. Mai nou mi-am luat și skateboard…uneori am senzația că îmi trăiesc a două adolescență :)) Aaa, și să nu uit de scris, pentru că de curând mi-am readus aminte cât de mult îmi place și că pentru mine e terapie curată”.

 

citește și...