Ce a făcut Gabriela Cristea în perioada de Paște. ”Nu mi-a părut rău”

04.05.2021, 14:27
Ce a făcut Gabriela Cristea în perioada de Paște. ”Nu mi-a părut rău”
Dragilor, am fost atat de ocupata si agitata in ultimele zile ca am cam abandonat telefonul mobil si aplicatiile social media. Nu mi-a parut rau, am gatit si mi-am gatit casa, m-am preocupat de ai mei, m-am jucat cu fetele si m-am plimbat cu talpile goale prin iarba proaspat tunsa de sotul meu. Azi am dormit sau dormitat cam toata ziua si m-am trezit brusc dupa amiaza cand am intrat direct in munca. In perioada asta nu am facut poze deloc dar am amintiri cu gramada inramate in suflet. Astazi pe seara am facut poza asta, prima dupa 4,5 zile, obosita dar fericita. De fapt vreau doar sa va spun “Hristos a Înviat!”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor săi din me4diul online ce a făcut în zilele de Paște.

În perioada sărbătorilor pascale, Gabriela Cristea a luat decizia de a sta departe de rețelele de socializare. Aceasta le-a explicat fanilor săi din mediul online că a fost foarte fericită că a procedat astfel și că s-a putut bucura din plin să petreacă timp alături de familia sa. ”Dragilor, am fost atat de ocupata si agitata in ultimele zile ca am cam abandonat telefonul mobil si aplicatiile social media. Nu mi-a parut rau, am gatit si mi-am gatit casa, m-am preocupat de ai mei, m-am jucat cu fetele si m-am plimbat cu talpile goale prin iarba proaspat tunsa de sotul meu. Azi am dormit sau dormitat cam toata ziua si m-am trezit brusc dupa amiaza cand am intrat direct in munca. In perioada asta nu am facut poze deloc, dar am amintiri cu gramada inramate in suflet. Astazi pe seara am facut poza asta, prima dupa 4,5 zile, obosita dar fericita. De fapt vreau doar sa va spun “Hristos a Înviat!””, a mărturisit Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

 

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars pot urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea. 

 

citește și...