Ce a făcut Fulgy înainte de a fi prins la volan sub influența substanțelor interzise! A petrecut cu un solist celebru

30.05.2021, 12:06
Ce a făcut Fulgy înainte de a fi prins la volan sub influența substanțelor interzise! A petrecut cu un solist celebru
Ce a făcut Fulgy înainte de a fi prins la volan sub influența substanțelor interzise! A petrecut cu un solist celebru

Fiul Clejanilor, Fulgy, a fost prins, noaptea trecută, sub influența substanțelor interzise, la volan. Tânărul de 23 de ani s-a dat în spectacol în fața polițiștilor și a făcut mai multe declarații șocante. 

Fulgy a fost dus de autorități la Institutul de Medicină Legală din Capitală, iar testele au arătat că a consumat droguri înainte de a urca la volan. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a recunoscut că s-a întâlnit cu Alex Velea, înainte de a fi oprit de Poliție în trafic.

Fulgy s-a văzut cu Alex Velea înainte de a fi prins la volan sub influența substanțelor interzise

„Am fost la Alex Velea și uite că nu mi-a purtat noroc să mă duc la el. Voiam să facem o piesă pentru părinții mei pentru că eu sunt producător muzical. Nu s-a întâmplat mare lucru cu mine în seara asta, a fost un pic de poliției, dar atât”, a declarat Fulgy, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

Conform comunicatului oferit de Poliție cu privire la incidentul de sâmbătă seară, 29 mai, Fulgy a consumat cannabis.

‘Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre’, se arată în comunicatul oferit de poliție.

A fost la un centru de dezintoxicare din Spania

În urmă cu nicio săptămână, Fulgy recunoștea că a stat internat aproape jumătate de an la un centru de dezintoxicare din Barcelona. Din păcate, se pare că tânărul a revenit la vechile obiceiuri.

‘Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie’, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

 

citește și...