Cum a reacționat Viorica de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: ‘A fost o discuție mai aprinsă cu…’

30.05.2021, 10:11
Cum a reacționat Viorica de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: 'A fost o discuție mai aprinsă cu...'
Cum a reacționat Viorica de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: 'A fost o discuție mai aprinsă cu...'

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a dat din nou de belea! Noaptea trecută, tânărul de 23 de ani a fost prins drogat la volan de polițiștii din Capitală. Pentru a i se recolta probe biologice, autoritățile l-au condus pe acesta la INML. 

Conform Cancan, polițiștii care l-au tras pe drepta pe Fulgy au constatat că aceasta consumare cannabis. Din nefericire, tânărul a devenit recalcitrant și a făcut mai multe declarații șocante la ieșirea de la INML.

Fulgy a fost prins drogat la volan

‘Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte’, le-a spus Fulgy jurnaliștilor de la fața locului.

‘Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. Nu stau să spun (…). Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut chiar și în Spania, mai degrabă, decât să stau în țara asta’, a mai declarat tânărul sub influența drogurilor.

Cum au reacționat părinții lui

După ce au aflat că băiatul lor a fost testat pozitiv cu substanțe interzise în timp ce se afla la volan, Viorica și Ioniță de la Clejani au venit de urgență la INML.

Soliștii nu au făcut nicio declarație publică până acum, însă Fulgy a ținut să precizeze pe contul său de Instagram că toată pățania a fost doar un fleac, de care părinții lui erau la curent.

„Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinților mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy, pe rețelele de socializare.

citește și...