Fulgy de la Clejani, mărturisiri sincere despre perioada în care a fost internat pentru a scăpa de vicii

21.05.2021, 14:12
Fulgy de la Clejani, mărturisiri sincere despre perioada în care a fost internat pentru a scăpa de vicii
Fulgy de la Clejani, mărturisiri sincere despre perioada în care a fost internat pentru a scăpa de vicii

Fulgy de la Clejani a reușit să șocheze pe toată lumea cu mărturisirile pe care le-a făcut recent!

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dezvăluit, fără rețineri, că a fost internat la o clinică din Spania, pentru a scăpa de toate viciile care i-au distrus viața.

Fulgy a mărturisit că ajunsese să piardă foarte mulți bani la jocurile de noroc, motiv pentru care părinții lui au decis să facă schimbări radicale în viața lui.

Fulgy de la Clejani, internat într-un centru de recuperare 

‘Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie’, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Tânărul a precizat că tatăl său, Ioniță de la Clejani, i-a interzis să mai bage bani la jocurile de noroc și să nu mai consume droguri.

‘Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.

Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

A fost arestat în Thailanda

De asemenea, Fulgy a recunoscut că a fost arestat în Thailanda timp de câteva ore, după ce s-a certat cu un șofer de taxi. El l-a lovit pe bărbat și a fost acuzat că nu a vrut să-i plătească.

‘Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient.’, a mai declarat băiatul Vioricăi de la Clejani.

citește și...