Ce a făcut Cătălin Crișan în pandemie. ”Am analizat greșelile comise în ultimul timp”

11.01.2021, 13:47
Ce a făcut Cătălin Crișan în pandemie. ”Am analizat greșelile comise în ultimul timp”
Ce a făcut Cătălin Crișan în pandemie. ”Am analizat greșelile comise în ultimul timp”

Binecunoscutul cântăreț Cătălin Crișan a dezvăluit cu ce și-a ocupat timpul în ultima perioadă.

Cătălin Crișan, în vârstă de 52 dce ani, a mărturisit că îi este dor de concerte și să poată îmbrățișa persoanele dragi, lucruri pe care nu le mai poate face din cauza pandemiei de coronavirus.

”Mare dor am de emoțiile dinaintea unui concert, de freamătul publicului din săli, de aplauzele de la final, dar şi de mare, de zâmbetele oamenilor de pe stradă… Mi-e dor să-mi pot îm­brățișa părinții, copiii şi prietenii fără frica de a-i îmbolnăvi. Aşadar, deo­camdată mai apuc să zâmbesc, când și când, pe micul ecran, atunci când am de ce și unde. În rest, zâmbesc, de nebun, prin casă…”, a declarat artistul pentru publicația Formula AS.

Ce a făcut Cătălin Crișan în izolare. ”Am făcut curățenie în telefon”

Cătălin Crișan a vorbit și despre perioada de izolare la domiciliu.

”În izolare, am realizat ceea ce nu am avut timp să fac foarte mult timp: mi-am pus ordi­ne în gân­duri, am analizat greșelile comise în ultimul timp, am făcut curățenie în telefon, ștergând numerele așa-zișilor prieteni, cei care nu m-au sunat cu anii… Mari mi-au fost uimirea și bucuria să con­stat că am făcut rost de o memorie considerabilă la telefon. În rest, mi-am refăcut studioul, am tre­băluit prin curte, devenind expert în plantarea florilor, am citit mult, am jucat tenis des, am vi­zio­nat filmele pe care nu apucasem să le văd, am in­trat în con­cursuri de șah online”, a dezvăluit îndrăgitul cântăreț.

”La început, am crezut că pandemia aceasta ne va uni mai mult, ne va face mai empatici, ne va trezi la realitatea crudă, dar obiectivă, care ne spune răspicat că în fața lui Dumnezeu, a bolii, a neputin­ței, toți suntem egali. Din păcate, nu cred că se în­tâmplă așa, ci dimpotrivă. Ca să te ţii departe de rău­tăţi, soluția mi se pare destul de simplă, cel puţin în teorie: ocupă-ți creierul gândind ramificat și po­zitiv, iar corpul „supune-l” zilnic exercițiului fizic”, a mai declarat Cătălin Crișan.

 

citește și...