Ce a făcut Cătălin Crișan în izolare. ”Am intrat în telefon și i-am șters pe acei așa-ziși prieteni”

23.07.2020, 10:24
Ce a făcut Cătălin Crișan în izolare. ”Am intrat în telefon și i-am șters pe acei așa-ziși prieteni”
Ce a făcut Cătălin Crișan în izolare. ”Am intrat în telefon și i-am șters pe acei așa-ziși prieteni”

Binecunoscutul cântăreț Cătălin Crișan, în vârstă de 52 de ani, a luat o decizie categorică pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Cătălin Crișan a vorbit despre perioada cât a stat în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră. Acesta a mărturisit că a petrecut mult timp pe telefon, de unde a șters numerele prietenilor falși.

”Am intrat în telefon și i-am șters pe acei așa-ziși prieteni, care te sunau doar la nevoie, am făcut curățenie generală. Am participat la campionatul de șah, mai ales că eu am făcut șah cu celebra Elisabeta Polihroniade. Am scris un duet cu Alin Stoica, o piesă cu Natalia Guberna, am refăcut studioul de înregistrări.

Am început o carte, am făcut multe lucruri, m-am apucat de curățenie prin casă, prin sertare. M-am apucat de citit scrisori, sute de scrisori pe care le-am primit de-a lungul timpului și pe care n-am apucat să le citesc. Erau scrisori de prin 1987. M-am apucat și de scris o a doua piesă de teatru, prima s-a numit “Cabina actorilor” și s-a jucat cu mare succes”, a declarat Cătălin Crișan pentru click.ro.

S-a îngrășat în izolare

Cătălin Crișan a mărturisit că a luat în greutate pe durata izolării la domiciliu. Însă artistul este decis să treacă din nou la dietă pentru a reveni la forma fizică ideală.

”Nu mă ascund că m-am îngrășat din nou, dar vreau să slăbesc și mă apuc din nou de cura de slăbire. Am slăbit 32 de kilograme în 10 săptămâni, dar m-am îngrășat la loc. Acum voi lua din nou de la capăt cura de slăbire. Am scris și o carte despre asta și mulți au folostit rețeta mea de slăbit. Se găsește pe internet”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

Dieta adoptată de Cătălin Crișan permite să mâncați de 5 ori pe zi, dând rezultate vizibile după 10 săptămâni. Dieta se adresează persoanelor care doresc să slăbească cel puțin 15 kg, fără a se înfometa și fără a-și pune sănătatea în pericol. Cu ajutorul dietei respective, artistul a slăbit 32 kilograme în doar 10 săptămâni.

citește și...