Ce a făcut băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer la școală. ”Ne-a șocat pe toți”

07.02.2022, 12:33
Ce a făcut băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer la școală. ”Ne-a șocat pe toți”
Ce a făcut băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer la școală. ”Ne-a șocat pe toți”

Deea Maxer a povestit, la o emisiune de televizune de la postul de televiziune Antena Stars, ce năzbâtii face la școală Andreas, fiul ei și al lui Dinu Maxer. ”I-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză, ne-a șocat pe toți”, a spus vedeta.

Deea Maxer a dat detalii despre băiețelul ei și al lui Dinu Maxer la emisiunea ”Showbiz report”.

Vedeta a povestit că Andreas nu este tocmai cuminte la școală.

Ce a făcut băiețelul Deei și al lui Dinu Maxer la școală. ”Cu ceilalți profesori are așa o prietenie puțin dusă la limita de respect și noi lucrăm la asta”

„Știți cum sunt băieții la sport, vor să alerge, să-și consume energia și împreună cu gașca de băieți fac boacăne, deranjează ora, e scos din oră. Îi place să fie în centrul atenției. Cu ceilalți profesori are așa o prietenie puțin dusă la limita de respect și noi lucrăm la asta. Cântă în oră, atrage atenția colegilor”, a detaliat Deea Maxer, potrivit spynews.ro.

”Chiar la ora doamnei de engleză i-a spus doamnei că el nu vrea să scrie de pe tablă și în caiet pentru că el este vedetă și apare la televizor și ce îi trebuie lui engleză, ne-a șocat pe toți. I-am scos televizorul din cameră, am luat etapele pe rând, chestii pe care le fac pedepse, restricționat telefonul”, a completat vedeta.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...