Andreea Tonciu a dezvăluit de unde vin banii familiei. ”Avea o sacoșă plină”

30.01.2021, 11:44
Andreea Tonciu a dezvăluit de unde vin banii familiei. ”Avea o sacoșă plină”
Andreea Tonciu a dezvăluit de unde vin banii familiei. ”Avea o sacoșă plină cu bani”

La o emisiune de televiziune, Andreea Tonciu a dezvăluit de unde provin banii familiei sale.

Andreea Tonciu a mărturisit că bunăstarea familiei Tonciu i se datorează bunicii sale, care a fost patroana unei fabrici de lumânări.

„Bunica mi-a dat mulți bani. Avea foarte mulți bani, nu mai știa de ei. Țin minte că, atunci când eram mică, avea o sacoșă plină cu bani și mă duceam și luam de acolo. Nici nu observa. Ea lucrase împreună cu bunicul meu, aveau o fabrică de lumânări, toată țara cumpăra de la ei. De acolo sunt banii familiei Tonciu”, a declarat Andreea Tonciu la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit click.ro.

Andreea Tonciu, marcată de moartea bunicii sale

Andreea Tonciu a trecut printr-o mare suferință în luna noiembrie a anului trecut, când bunica sa din partea tatălui a încetat din viață.

”Bunica mea a fost o femeie foarte frumoasă, i se spunea cucoana acolo unde locuia, la Piața Unirii, și unde eu am și crescut. Am simțit atunci când a murit. A luat-o Smurd-ul și au băgat-o la Terapie Intensivă. Ea nu avea Covid. Mi-a fost teamă că o bagă la coronavirus”, a declarat Andreea Tonciu.

”La înmormântare am machiat-o, am coafat-o, i-am pus geanta care îi plăcea ei, tot! Nu au băga-o la Covid. Cum era să o primesc într-un sac? Joi a intrat în comă și duminică a murit. Mamei îi era frică s-o ducă la spital, din cauza coronavirusului. M-am dus azi la cimitir, pentru că acum două zile am visat-o foarte frumos, se uita la mine și zâmbea. Am vrut să fiu doar eu cu ea singură, să vorbesc cu ea”, a mai spus aceasta.

Andreea Tonciu e căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Impresara explica, într-un interviu, că fina ei, Andreea Tonciu, este o fire vulcanică.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie. Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel. Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel, aşa, suflet curat cum este ea. De multe ori când merg în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice „aaaaa, e nebună”. Nu, Andreea nu este nebună. Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună. Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, declarat Anamaria Prodan.

citește și...