FOTO | Cum arată Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani! 

12.12.2019, 14:44
FOTO | Cum arată Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani! 
FOTO | Cum arată Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani! 

Monica, soția lui Leonard Doroftei, i-a dăruit fostului boxer trei copii, iar dragostea lor a rămas la fel de pasională și azi. Iată cum arată femeia la 45 de ani și cum s-au cunoscut cei doi. 

Căsătoriți de 27 de ani, Monica și Leonard Doroftei au făcut, în repetate rânduri, declarații emoționante despre povestea lor de dragoste. 

Cum arată Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani!

„Aveam 20 de ani, iar ea 16. La prima întâlnire a noastră era și tatăl ei. Am avut lipici la tatăl ei, am avut vrăjeală, i-am intrat la suflet. A fost dragoste la prima vedere. am scos-o la prăjitură și n-a mâncat nimic, cred că de emoții. Îmi cer iertare că te iubesc atât de pătimaș, Monica!”, a povestit Leonard.

„Încă n-a dispărut pasiunea, ca în alte cupluri. Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pt că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue”, a spus soția fostului campion la box. 

Monica și Leonard Doroftei au trei copii: Adrian (26 de ani), Alexandru (23 de ani) și Vanessa (18 ani).

citește și...