Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil”. ”Banii sunt pe card încă”

16.03.2021, 15:00
Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil”. ”Banii sunt pe card încă”
Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil”. ”Banii sunt pe card încă”
Alexandra Ungureanu a explicat ce a făcut cu premiul pe care l-a câștigat la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.
Alexandra Ungureanu a dezvăluit, pentru click.ro, ce a făcut cu premiul de 100.000 de lei de la emisiunea difuzată de Kanal D.
”Banii sunt pe card încă, am făcut prima investiţie într-o placă de sunet pentru studio pentru că până la cântările de scenă voi cânta online. Am început o serie de live-uri pe instagram, dar am fost în vacanţă şi m-am lenevit. În vacanţă am fost la început de ianuarie prin ţară prin nişte locaţii noi deschise, care au făcut senzaţie la mine pe Facebook. Am devenit influencer şi pe turism, deschizătoare de drumuri. Se poartă acum vacanţa asta în stil nordic şi am descoperit, spre Someşul Rece, o cabană. Iar când m-am întors în Bucureşti toţi producătorii m-au întrebat unde e, ca să filmeze videoclipuri acolo. Una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a zis că dacă o să câştig la “Bravo ai stil” vom merge 3 zile la Veneţia, dar acum nu are rost să mă duc, a scăzut apa de pe canal. Singura programare peste hotare este la sfârşitul lui mai, în Grecia”, a spus artista.

Ce a declarat Alexandra Ungureanu după ce a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista la acea vreme.

“Nu m-am gândit că o să câștig marele premiu. Când am intrat în luptă, mi-am dorit să rezist cât mai mult. Știam că este un reality-show și eu merg în televiziune de atâția ani de zile, nu am mai mers la reality și am știut că o să mă scoată total din zona mea de confort. Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț, au fost momente în care am descurajată total și nu am avut încredere în mine. De fiecare dată mi-am găsit puterea. A fost mai wow decât atunci când eu lansam hit-uri de mare succes”, a completat ea.

citește și...