Alex Bodi, acuzat de proxenetism și trafic de persoane! A fost prins de polițiști. Ce le făcea minorelor

11.11.2020, 12:14
Alex Bodi, acuzat de proxenetism și trafic de persoane! A fost prins de polițiști. Ce le făcea minorelor
Alex Bodi, acuzat de proxenetism și trafic de persoane! A fost prins de polițiști. Ce le făcea minorelor

Scandalurile se țin lanț de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi! Afaceristul este acuzat de proxenetism și trafic de persoane.

Miercuri dimineață, 11 noiembrie, Alex Bodi a fost ridicat de mascați, în decursul unei serii de percheziții în București, scrie observatornews.ro. Potrivit polițiștilor, fetele erau puse să se prostitueze, unele fiind chiar abuzate sexual și vândute.

Alex Bodi a fost săltat de mascați

Perchezițiile au avut loc în opt județe, iar rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din interiorul unui penitenciar. Alex Bodi a fost ridicat de mascați chiar de la domiciliul lui. DIICOT a precizat că acesta implicat într-o rețea de proxenetism și chiar el ar fi liderul tuturor celor implicați în dosar

Mai mult de atât, alături de Alex Bodi erau implicați și cămătarii din clanul sportivilor din sectorul 4 al Capitalei, scrie Antena 3. Afaceristul a fost dus la audieri, alături de Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Bărbatul este nașul de cununie al lui Alex Bodi.

‘La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism’, se arată în comunicatul Poliției.

A bătut-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, dezvăluia că Bianca a încasat o bătaie soră cu moartea de la Alex Bodi, după ce acesta a aflat că blondina a avut o relație mai apropiată cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. Din gelozie, omul de afaceri i-ar fi aplicat Biancăi o corecție violentă.

Deși a îndurat bătăi cumplite, Bianca Drăgușanu nu l-a reclamat niciodată autorităților pe Alex Bodi și a preferat să își continue relația cu acesta, pozând pe rețelele de socializare în cea mai fericită femeie.

Blondina a mărturisit că dragostea și pasiunea dintre ei este mai mare decât infidelitățile și scandalurile din ultima perioadă. Pe de altă parte, surse din anturajul Biancăi au dezvăluit că aceasta ar fi șantajată de fostul soț.

Bianca Drăgușanu, șantajată de Alex Bodi?

‘La Bianca sunt mai mulți factori. Nu știu care sunt sentimentele ei în acest moment, dar vă pot asigura că l-a iubit nebunește pe Alex. Desigur, și faptul că acesta are bani reprezintă un alt motiv pentru care i-a iertat tot. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ei îi place luxul. Însă, eu cred că este vorba de mai mult de atât.

De fapt, se vorbește că el o șantajează cu ceva și de aceea ea nu mai face nicio declarație publică. La cât l-a bălăcărit Bianca pe el public, nu vi se pare suspect că acum efectiv nu mai spune niciun cuvânt? Nu vedeți că nici nu mai vine la emisiuni fără el? Este peste tot însoțită de el. Vouă vi se pare o coincidență? Mie categoric nu’, au declarat apropiații Biancăi Drăgușanu, pentru Impact.ro. 

citește și...