Ce a făcut Adelina Pestrițu în copilărie. ”Eram foarte hotărâtă”

10.06.2021, 14:16
Ce a făcut Adelina Pestrițu în copilărie. ”Eram foarte hotărâtă”
Ce a făcut Adelina Pestrițu în copilărie. ”Eram foarte hotărâtă”

Adelina Pestrițu și-a amintit de perioada copilăriei și a povestit una dintre experiențele pe care le-a trăit la acea vreme.

Adelina Pestrițu a vorbit despre copilăria sa. Bruneta și-a amintit de o întâmplare cu verișorul ei.

”Copilăria mea a fost un tărâm de poveste. Alergam desculță în grădina bunicii, cu părul vâlvoi, mâncând dintr-un măr verde sau dintr-un morcov, fără vreo grijă.Trăiam în libertate, înconjurată de iubire și de grijă. Pe atunci nu știam că viața este încărcată cu atât de multe emoții, care mai de care. Aveam filtrul meu și inconștient le trăiam doar pe cele pozitive. La doar 10 ani “l-am adoptat” pe verișorul meu nou-născut, cu tot cu bagaje, înrolându-mă voluntar în ceea ce credeam eu pe atunci că înseamnă “mamă”. Râd și acum când îmi amintesc cum bunicii m-au lăsat pentru 30 de minute să am grijă de el și eu i-am făcut și bagajele și i-am și schimbat domiciliul. Eram tare hotărâtă. Atăt de mult îmi plăceau copiii, chiar dacă și eu tot un copil eram pe atunci. Îmi doream să-l protejez, să am grijă de el și să fie doar al meu. Ulterior am fost deconspirată și trezită la realitate, însă povestea asta m-a făcut să-mi conturez amintirile care astăzi îmi reflectă cea mai frumoasă realitate. Sunt mamă cu adevărat, mama unei fetițe care îmi umple sufletul clipă de clipă. Și sunt fericită că baza pe care copilăria mi-a creat-o este încărcată cu dragoste, de grijă, de mâini moi de bunici și de miros de vanilie. Simt recunoștință. Pentru tot”, a povestit Adelina Pestrițu pentru femeia.ro.

Adelina Pestrițu este căsătorită și are o fetiță

Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.

În ultima perioadă de timp, Adelina Pestrițu nu a mai publicat în mediul online fotografii cu fetița sa. Vedeta le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare de ce nu mai postează, pe rețelele de socizaliare, imagini cu fiica sa.

”Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit revistei Viva.

citește și...