Dezvăluirile emoționante ale lui George Burcea despre Andreea Bălan. Actorul s-a destăinuit cu sinceritate la ‘Ferma’: ‘Andreea va exista pentru mine mereu’

10.09.2020, 01:16
Dezvăluirile emoționante ale lui George Burcea despre Andreea Bălan. Actorul s-a destăinuit cu sinceritate la 'Ferma': 'Andreea va exista pentru mine mereu'
Dezvăluirile emoționante ale lui George Burcea despre Andreea Bălan. Actorul s-a destăinut cu sinceritate la 'Ferma': 'Andreea va exista pentru mine mereu'

George Burcea și-a deschis sufletul în a doua ediție a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. Actorul a făcut destăinuri despre problemele cu care s-a confruntat pe plan personal în ultimele luni. El se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ‘Ferma’.

Într-un video de câteva minute, celebrul actor a vorbit despre cele două fiice ale sale, Ela Maya și Clara Maria, dar și despre căsnicia pe care a avut-o cu Andreea Bălan.

Cu toate că cei doi au divorțat și și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public, George Burcea a recunoscut că nu își va șterge tatuajul pe care îl are pe mână cu artista, precizând că ‘Andreea e mama copiilor mei’.

‘Am un tatuaj cu ele. Aici este invitația de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ela și Clărița. Aici mai am un tatuaj cu mine și cu soția mea. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să îl șterg dacă mă despart de ea’, a declarat George Burcea, la PRO TV.

”În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a mai declarat concurentul de la ‘Ferma’.

În ediția trecută, George Burcea s-a sărutat pasional cu una dintre colegele sale din competiție, Viviana Sposub.

Viviana Sposub și Alina Pușcău, la duel

Tot în ediția de miercuri, au fost alese și primele dueliste de la Ferma. Orășeni vs. săteni.

Viviana Sposub și Bogdan Stoica au trecut printr-o probă pentru a câștiga mâncare pentru echipele lor, iar învingător a fost orășeanul. Drept urmare, Viviana a intrat la duel și a fost nevoită să-și aleagă o adversară din tabăra orășenilor.

Viviana Sposub va intra la duel cu Alina Pușcău, iar probele vor fi din categoria forță și rezistență, după cum a decis modelul.

”Sunt pregătită! Chiar și dacă plec acasă sunt pregătită”, a fost prima reacție a Alinei.

citește și...