Ce a dezvăluit Magda Vasiliu despre mama sa de ziua de naștere a acesteia. ”M-a obligat prin diverse metode să învăț, deși foarte studioasă n-am fost eu”

20.08.2021, 12:29
Ce a dezvăluit Magda Vasiliu despre mama sa de ziua de naștere a acesteia. ”M-a obligat prin diverse metode să învăț, deși foarte studioasă n-am fost eu”
Ce a dezvăluit Magda Vasiliu despre mama sa de ziua de naștere a acesteia. ”M-a obligat prin diverse metode să învâț, deși foarte studioasă n-am fost eu”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu și-a aniversat mama. de ziua de naștere a celei care a ads-o pe lume, vedceta a tran smis un mesaj pe contul ei de socializare. Magda Vasiliu a făcut și dezvăluiri despre mama sa, care a fost profesoară. ”M-a obligat prin diverse metode să învăț, deși foarte studioasă n-am fost eu”, a spus aceasta.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De patru ani, Magda Vasiliu, în vârstă de 45 de ani, s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. În plan personal, vedeta a fost măritată de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

În data de 19 august, Magda Vasiliu a aniversat-o pe mama sa, Maria, ocazie cu care a transmis un mesaj în mediul online. Vedeta a făcut și câteva dezvăluiri despre cea care i-a dat viață.

Ce a dezvăluit Magda Vasiliu despre mama sa de ziua de naștere a acesteia. ”Sper să o pot convinge să vină de tot în  Italia”

Mama Magdei Vasiliu a împlinit 73 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune și-a dori ca mama sa să se mute alături de ea, în Italia.

”Azi (n.r. 19 august) e ziua mamei mele, Maria. 73 de ani pe care nu-i arata si pe care, mai ales, nu-i simte. Mi-o aduc aminte din copilarie cu tocuri inalte, parfumuri bune si un machiaj mereu discret. A fost profesor de limba romana si franceza, m-a obligat prin diverse metode sa invat, desi foarte studioasa n-am fost eu??. Iubeste animalele, teatrul, opera, cartile, florile si inghetata. Acum, la 73 de ani impliniti astazi, recapituleaza constiincioasa italiana studiata in facultate. Si ii iese foarte bine. Asta pentru ca ne tot viziteaza de cativa ani, iar eu sper s-o pot convinge sa vina de tot in Italia. Dar, fiind Leu, nu se lasa convinsa prea usor.☺️”, a scris Magda Vadsiliu pe Facebook.

citește și...