VIDEO / Scandalurile în care a fost implicată Margherita de la Clejani

25.05.2020, 11:54
VIDEO / Scandalurile în care a fost implicată Margherita de la Clejani
Scandalurile în care a fost implicată Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a fost implicată în weekend într-un imens scandal, după ce a făcut accident cu mașina în Capitală. De-a lungul anilor, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a mai fost implicată în tot felul de situații neplăcute.

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

După incident, Margherita de la Clejani a făcut declarații năucitoare.

“Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, declara Margherita de la Clejani după accident.

Viorica a stropit reporterii cu furtunul

După accidentul provocat de Margherita, Viorica de la Clejani s-a trezit cu repoterii la poarta casei și a reacționat violent. I-a stropit cu furtunul cu apă.

Ulterior, Ioniță de la Clejani a încercat să justifice gestul făcut de soția sa, dar și să explice ce a provocat accidentul Margheritei.

”Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul”, a spus Ionițță de la Clejani.

Acesta nu este primul scandal în care este implicată Margherita de la Clejani, în vârstă de 28 de ani. De-a lungul anilor, aceasta a fost protagonista unor incidente care au stârnit numeroase controverse.

Și-a făcut sutien și rochie din drapelul României


Potrivit click.ro, anul trecut, în octombrie, Margherita de la Clejani s-a pozat dansând înfăşurată în steagul României, realizându-și și rochie, și sutien din tricolor. ”Faci de râs drapelul României!”, i-au transmis unii internauțui, uluiți de gestul fetei Clejanilor.

 

View this post on Instagram

 

New song-Margherita SOON

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

A adormit la examenul de Bacalaureat

Margherita de la Clejani a absolcvit Liceul Dinu Lipatti. A fost nevoită să dea examenul de bacalaureat de două ori, după ce la unul dintre ele a adormit.

“Anul acesta voi încerca din nou să dau BAC-ul, căci anul trecut am adormit cu capul pe bancă la una dintre probe și am fost exclusă de la Bacalaureat”, mărturisea Margherita în 2012 pentru click.ro.

După două eșecuri, Margherita a promovat BAC-ul cu media 6,65. “Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, spunea ea.


Ceartă la cuțite cu tatăl ei din cauza silicoanelor

Margherita a mai fost în centrul atenției și după ce și-a pus silicoane, situație care l-a enervat la culme pe tatăl ei.

“Chiar dacă tatăl meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Tata a zis: ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier””, spunea ea.

“Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, spunea Ioniță de la Clejani.

citește și...