Ce a dezvăluit Andreea Raicu despre iubitul său. ”Nu e nevoie să îl cert, nu există așa ceva”

22.02.2022, 17:05
Ce a dezvăluit Andreea Raicu despre iubitul său. ”Nu e nevoie să îl cert, nu există așa ceva”
Ce nu îi permite Andreea Raicu iubitului ei. ”Nu e nevoie să îl cert, nu există așa ceva”

Vedeta de televiziune Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a făcut dezvăluiri la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a mărturisit, printre altele, că nu suportă ca iubitul ei să butoneze pe telefon atunci când sunt împreună. ”Nu e nevoie să îl cer, nu există așa ceva”, a explicat vedeta.

Andreea Raicu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la Kanal D. La show-ul respectiv, vedeta a dezvăluit că nu suportă ca oamenii cu care se întâlnește să se uite în telefon atunci când stau de vorbă cu ea.

Vedeta de televiziune a dezvăluit că nici la iubitul ei, a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie, nu ar suporta să butoneze pe telefon atunci când sunt împreună, însă acesta nu face acest lucru, conformându-se cerințelor ei.

Ce a dezvăluit Andreea Raicu despre iubitul său. ”Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul”

La emisiunea moderată de Teo Trandafir, Andreea Raicu a mai afirmat că atunci când se află în vacanță încearcă să se dcetașeze de tot ceea ce înseamnă social-media.

„În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit”, a declarat Andreea Raicu, transmite click.ro.

„Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...