Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu! Fostul Mădălinei Ghenea a dat tot din casă

20.07.2021, 16:04
Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu! Fostul Mădălinei Ghenea a dat tot din casă
Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu! Fostul Mădălinei Ghenea a dat tot din casă

De câteva luni, se zvonește că Andreea Raicu ar avea o relație amoroasă cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

În toamna lui 2020, vedeta a fost fotografiată în timp ce ieșea din casa lui Matei Stratan. Cei doi nu au confirmat niciodată oficial că formează un cuplu. Recent, Matei Stratan s-a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul gol-goluț despre presupusa poveste de dragoste dintre el și fosta prezentatoare tv.

Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu

Matei Stratan și Andreea Raicu au fost surprinși în timp ce se relaxau împreună pe o îmbarcațiune de 8 milioane de euro ce aparține afaceristului.

În vreme ce Andreea Raicu a preferat să fie discretă pe acest subiect, Matei Stratan a dezvăluit care este adevărata relație pe care o are cu vedeta tv.

”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat Matei Stratan, potrivit impact.ro.

Andreea Raicu a împlinit 44 de ani

Andreea Raicu și-a serbat, zilele trecute, ziua de naștere. Ea a împlinit 44 de ani, iar în prezent se află în vacanță, în Toscana, alături de mai multe prietene.

„Ziua de naștere e acel moment în care te gândești la viața ta, la locul în care ești și la cel în care vrei să te îndrepți, la ce ai în viața ta și la ce îți dorești. Eu una am un singur cuvânt: RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ce am, ce am primit ( plăcut sau neplăcut) și tot ce am simțit. 

Vă mulțumesc pentru toate urările minunate și toate gândurile bune. Zilele acestea, pentru că ziua mea durează mereu câteva zile, m-am simțit extrem de iubită, răsfățată, liniștită, fericită, copleșită de generozitatea oamenilor din jurul meu, plină de recunoștință. Love you so much”, a scris Andreea Raicu, pe Instagram.

citește și...