Ce a declarat Larisa, soția lui Alin Oprea, după întâlnirea de la tribunal ”Ne-a îmbolnăvit pe noi toți”

16.02.2021, 10:18
Ce a declarat Larisa, soția lui Alin Oprea, după întâlnirea de la tribunal ”Ne-a îmbolnăvit pe noi toți”
Ce a declarat Larisa, soția lui Alin Oprea, după întâlnirea de la tribunal ”Ne-a îmbolnăvit pe noi toți”

Larisa, soția cântărețului Alin Oprea, a făcut declarații după ce ieri s-a întâlnit la tribunal cu artistul, pentru divorț.

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc luni, 15 februarie 2021. După întâlnirea de la tribunal, Larisa a făcut declarații. „Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa la ieșirea de la tribunal, potrivit spynews.ro.

„Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înegistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva dar de fapt îl înregistra, nua avut discuții normale cu copii. Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu”, a adăugat ea.

Ce a declarat Alin Oprea despre divorțul de Larisa

Și Alin Oprea a făcut declarații după ce s-a întâlnit în instanță cu cea care i-a fost parteneră de viață timp de peste două decenii.

”Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu zâmbetul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult”, a spus Alin Oprea.

Artistul a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii din mariajul cu Larisa. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a mai spus el.

 

citește și...