Ce a declarat Jador despre foștii săi colegi de echipă. ”Lua 12.000 de euro pe lună și a renunțat la carieră pentru fratele lui”

27.04.2021, 15:56
Ce a declarat Jador despre foștii săi colegi de echipă. ”Lua 12.000 de euro pe lună și a renunțat la carieră pentru fratele lui”
Ce a declarat Jador despre fosștii săi colegi de echipă. ”Lua 12.000 de euro pe lună și a renunțat la carieră pentru fratele lui”

Cântărețul Jador a făcut declarații despre foștii săi colegi de echipă de la ”Survivor România”.

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei eccidentări pe care a suferit-o la un picior. Ieșit din competiție și revenit în România din Republica Dominicană, Jador a fost invitat la emisiunea ”Teo Show”, unde a vorbit despre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor.

”Isi doreste foarte mult sa ramana in competitie. Eu stiu povestile la fiecare si am empatizat cu fiecare, asta il are pe frate-su, a stat in coma, s-a mutat in Germania pentru el. Lua 12.000 de euro pe luna si a renuntat la carieră pentru fratele lui. Cum pot eu sa spun ceva rau de omul asta?”, a spus Jador despre Sebastian Chitoșcă, relatează wowbiz.ro.

Ce a declarat Jador despre foștii săi colegi de echipă. ”Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura”

Jador a vorbit și despre Zannidache și despre Culiță Sterp.

„Real, nu m-a enervat nimeni. Probabil de acasă s-a înțeles că Zanni mă ura. Eu nu am cum să îl urăsc pe băiatul ăla, e un copil bun, își dorește foarte mult să câștige. E un copil bun, are o situație financiară nașpa, dar nu am cum să urăsc un om care își dorește atât de mult să câștige. Mai spunea lucruri, a crescut la casa de copii, dar are un suflet foarte bun… Unul dintre cei mai ambitiosi oameni, el cu Elena. Elena e putin mai ambitoasa pentru ca pe el totusi il asteaptă Alex Velea. E un băiat foarte bun, nu e atat de rău pe cât vrea el să pară”, a afirmat cântărețul, potrivit sursei mai sus-menționate.

Despre Culiță Sterp, Jador a spus: ”Are un suflet la fel de bun și iubesc toată familia lui. E prietenul meu și eu sunt prietenul lui. Culită mă iubește și eu îl iubesc pe el”.

citește și...