Ce a declarat Ioana Filimon după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Sunt o persoană asumată”

16.11.2021, 14:37
Ce a declarat Ioana Filimon după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Sunt o persoană asumată”
Ce a declarat Ioana Filimon după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Sunt o persoană asumată”

Ioana Filimon, în vârstă de 28 de ani, a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Ioana Filimon a fost descalificată pentru că ar fi încălcat regulamentul. Ioana Filimon a transmis un meaj pe contul său de pe o rețea de socializare, după ce a părrăsit concursul.

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului. Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost descalificată după ce ar fi încălcat regulamentul concursului. După ce a fost eliminată din show-ul de stil, Ioana Filimon a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de sociializare.

Ce a declarat Ioana Filimon după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Din cauza unor probleme personale, a trebuit să lipsesc de la filmări, lucru care nu este permis”

”Dragii mei, din păcate, nu mai fac parte din cadrul emisiunii ‘’Bravo ai stil Celebrities!’’.  Am primit foarte multe mesaje din partea voastră, dar nu am apucat să răspund tuturor.  Din cauza unor probleme personale, a trebuit să lipsesc de la filmări, lucru care nu este permis. Știam că lipsa mea va duce la descalificare, dar după cum știți sunt o persoană asumată”, a scris Ioana Filimon în mediul online.

”Când eram in emisiune am încercat să fiu eu, să las orice problemă deoparte și să vă aduc și vouă un zâmbet pe buze prin momentele mele.
Am învățat multe lucruri și pentru asta le mulțumesc jurațiilor și producției. ?? Imi pare tare rău ca nu mai sunt alături de colegele mele, dar le urez succes iar voi nu uitați să vă susțineți favorita. ✨✨✨ ❤️ Vă mulțumesc că m-ați votat, că mi-ați fost alături si că mi-ați scris scris atâtea mesaje frumoase…s unteți minunați❤️ Vă pup?”, a încheiat ea.

citește și...