Ce a declarat Gabriela Cristea despre separarea de Marcel Toader. ”A fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

28.04.2022, 16:12
Ce a declarat Gabriela Cristea despre separarea de Marcel Toader. ”A fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”
Ce a declarat Gabriela Cristea despre separarea de Marcel Toader. ”A fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, a făcut declarații despre perioada grea prin care a trecut după separarea de primul său soț, omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în anul 2019. ”A fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”, a spus Gabriela Cristea la emisiunea pe care o prezintă la TV.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Marcel Toader a încetat din viață în anul 2019. La emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre peioada grea rin care a trecut după separarea de Marcel Toader.

Ce a declarat Gabriela Cristea despre separarea de Marcel Toader. ”Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză”

”După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a declarat Gabriela Cristea, notează spynews.ro.

”După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație ”tampon””, a completat vedeta de televiziune.

Ce a declarat Tavi Clonda despre căsnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a dat detalii despre mariajul său cu Gabriela Cristea pentru impact.ro. Acesta a dezvăluit de la ce pornesc discuțiile în cuplul lor, dar și cine este primul care cedează într-o situație tensionată.

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a explicat și care sunt secretele care fac ca un mariaj să funcționeze: ”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”.

citește și...