Ce a declarat Emily Burghelea despre Mirela Vaida, alături de care a lucrat la ”Acces Direct”. ”E falsă, e duplicitară”

25.07.2022, 11:57
Ce a declarat Emily Burghelea despre Mirela Vaida, alături de care a lucrat la ”Acces Direct”. ”E falsă, e duplicitară”
Ce a declarat Emily Burghelea despre Mirela Vaida, alături de care a lucrat la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a fost prezentă la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiuhii moderate de Cătălin M ăruță la postul de televiziune Pro TV, unde, printre altele, a vorbit și despre prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida, cu care a colaborat în trecut la emisiunea ”Acces Direct”, unde a fost asistentă TV. Emily Burghelea a plecat de la emisiunea ”Acces Direct” cu mare scandal.

Emily Burghelea a decis, în vara anului 2020, să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la acea vreme la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri, legate de Vulpița și Viorel, nu se spun în show. În data de 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida. ”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct” la vremea respectivă.

Invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Emily Burghelea a participat la rrubrica sosurilor iuți. Printre altele, blonda a fost întrebată și despre Mirela Vaida. Emily Burghelea și-a spus foarte clar părerea despre moderatoarea show-ului ”Acces Direct”.

Ce a declarat Emily Burghelea despre Mirela Vaida, alături de care a lucrat la ”Acces Direct”. ”Eu sper să nu se supere pe mine”

“E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult. Eu sper să nu se supere pe mine. Duplicitar poate să fie o calitate, nu? Dar în general nu prea e”, a spus Emily Burghelea despre Mirela Vaida, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

La aceeași emisiune, Emily Burghelea a fost întrebată și cu ce femeie ar petrece o noapte de amor dacă ar fi nevoită. ”Cu Anna Lesko aș petrece o noapte de amor…Ce, tu nu? Arată super!”, a răspuns Emily Burghelea.

De asemenea, Emily Burgelea a mai afirrmat că s-ar mărita cu Fuego, dacă nu ar fi căsătorită: “L-aș alege pe Fuego ca soț, dacă nu ar fi Andrei. Îmi place de când eram mică. Yin și yang, așa e și cu Andrei, eu sunt aia dinamică, el e mai echilibrat”.

citește și...