Ce a declarat Cosmin Natanticu despre participarea Biancăi Drăgușanu și a surorii ei la ”Asia Express”. ”Ele nu se așteptau”

03.11.2021, 11:58
Ce a declarat Cosmin Natanticu despre participarea Biancăi Drăgușanu și a surorii ei la ”Asia Express”. ”Ele nu se așteptau”
Ce a declarat Cosmin Natanticu despre participarea Biancăi Drpăgușanu și a surorii ei la ”Asia Express”. ”Ele nu se așteptau”

Cosmin Natanticu, concurent la ”Asia Express”, sezonul patru, a făcut declarații despre Bianca Drăgușanu, care a participat în cel de-al doilea sezon al reality show-ului respectiv alături de sora sa, Oana. Cele două, însă, nu au rămas prea mult în competiție la acea vreme. ”Ele nu se așteptau”, a spus Cosmin Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu participă împreună la ”Asia Express”, sezonul 4.  Comediantul a făcut declarații, în cadrul unui podcast, despre participarea Boancăi Drăgușanu la ”Asia Express”, în cel de-al doilea sezon al competiției.

Bianca Drăgușanu a participat la ”asia Express”, sezonul al doilea, alături de sora sa, Oana. Cele două au fost, însă, trimise acasă de echipa emisiuni, care a decis la acea vreme să mai dea o șansă unei echipe deja eliminate din competiție, cea formată din Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani.

Ce a declarat Cosmin Natanticu despre participarea Biancăi Drăgușanu și a surorii ei la ”Asia Express”.  ”Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză”

Cosmin Natanticu a afirmat că și el ar fi acceptat să revină în emisiiune, la fel ca Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani atunci când li s-a acordat această șansă, după ce Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana au cerut să plece acasă.

„A fost la un moment dat când, printre concurenți, erau și Bianca Drăgușanu cu sora ei. Ele nu se așteptau să fie atât de greu, oamenii de acasă cred că totul e făcut la montaj. Și Bianca a dat de greu, că trebuie să care, că trebuie să te milogești, că sunt oameni care te refuză. La un moment dat, a zis că nu mai poate, că e o prostie, că vrea să plece. Gina, care prezenta atunci, le-a înlocuit cu fetele care trebuiau să plece acasă pentru că fuseseră eliminate (n.r. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani). Eu personal aș fi acceptat asta”, a declarat Cosmin Natanticu, citat de spynews.ro.

citește și...