Ce a declarat Camelia Mitoșeru despre fosta sa noră. ”Mi-au dat lacrimile”

25.06.2021, 14:12
Ce a declarat Camelia Mitoșeru despre fosta sa noră. ”Mi-au dat lacrimile”
Ce a declarat Camelia Mitoșeru despre fosta sa noră. ”Mi-au dat lacrimile”

Actrița Camelia Mitoșeru a făcut declarații despre fosta sa noră, Noemi. Aceasta a povestit că de curând a fost ziua de naștere a nurorii sale, iar fiul ei, Mihai Mitoșeru a fost la fosta sa soție pentru a-i duce un cadou. Camelia Mitoșeru a afirmat de multe ori că și-ar fi dorit ca fiul ei, Mihai Mitoșeru, și fosta lui soție, Noemi,  să se împace.

Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octiombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. Despre aceasta a făcut Camelia Mitoșeru declarații la postul de televiziune Antena Stars.

„Ieri a fost ziua lui Noemi. Mihai i-a cumpărat un cadou, ceva un lănțișor, nu am înțeles bine. S-a dus la ea și i-a dat cadoul și a plecat acasă. Mi-au dat lacrimile un pic așa. Am sunat-o și eu. Îi urez să fie sănătoasă, dacă vrea să mai fie cu cineva, să fie. Deci eu sunt cu amândoi. Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că dacă s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine”, a spus Camelia Mitoșeru, notează spynews.ro.

 

Ce a declarat Camelia Mitoșeru despre fosta sa noră. ”Am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut”

Camelia Mitoșeru a mărturisit că a vrut să meargă la un terapeut cu fiul ei și fosta sa noră: ”Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat. Mihai e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul. Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost. A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme. Îl văd mai bine un pic”.

”Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere anul trecut. Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o… Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează”, a mai declarat Camelia Mitoșeru.

Ce regrete are Mihai Mitoșeru în legătură cu fosta sa soție

Mihai Mitoșeru a vorbit de curând despre regretele sale în ceea ce privește relația cu fosta sa soție. Acesta a afirmat că regretă că e singur, pentru că după Noemi nu a mai fost implicat într-o altă relație de lungă durată.

„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri. Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit”, a declarat Mihai Mitoșeru la o emisiune de televiziune.

 

citește și...