Ce a cumpărat Gina Pistol pentru fetița ei. ”Nu m-am putut abține”

11.01.2021, 11:44
Ce a cumpărat Gina Pistol pentru fetița ei. ”Nu m-am putut abține”
Ce a cumpărat Gina Pistol pentru fetița ei. ”Nu m-am putut abține”

Gina Pistol a început deja să cumpere haine pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. Prezentatoarea de televiziunea început deja să cumpere haine pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume. Gina Pistol le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socialiuzare ce a cumpărat. Aceasta a cumpărat pentru micuță o hăinuță din blugi, pe care aceasta o va putea purta abia când va face un an.

“Vreau să vă arăt ceva, dar să nu râdeți de mine (n.r. arată hainuța fetiței). Este pentru un an, dar pe cuvântul meu, nu m-am putut abține. Deci nu ai cum la așa ceva, mă! Mai am puțin și iau pentru 7 ani, pentru 14 ani. Ce frumoase sunt hăinuțele pentru copii! Sper să nu fiu genul acela de mamă care să cumpere așa ca nesătula”, le-a mărturisit Gina Pistol celor care o urmăresc în mediul online, potrivit spynews.ro.

Gina Pistol naște în luna martie

Gina Pistol a povestit că în curând va intra în a opta lună de sarcină, iar fetița pe care o așteaptă împreună cu Smiley va veni pe lume în luna martie a acestui an.

„Îmi doresc ca anul acesta să putem filma un nou sezon ”Asia Express” pentru că îmi lipsește foarte mult. Nu știu dacă se va filma în viitorul apropiat, pentru că eu nu o să fiu diponibilă, voi naște în luna martie”, le-a mărturisit vedeta internauților.

„Mă uitam… pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este ‘produsul final. A fost minunat”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram Stories, de curând.

 

citește și...