Ce a comentat Iulia Albu despre o apariție a Andreei Tonciu. ”Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”

14.03.2021, 14:42
Ce a comentat Iulia Albu despre o apariție a Andreei Tonciu. ”Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”
Ce a comentat Iulia Albu despre o apariție a Andreei Tonciu. ”Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat la emisiunea lui Cătălin Măruță unele dintre aparițiile vedetelor din showbiz-ul românesc.

În cadrul rubricii pe care o are la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Iulia Albu a analizat cele mai interesante ținute ale vedetelor din showbiz-ul românesc.

De această dată, stilista a avut câteva remarci la ținuta Antoniei și a Andreei Tonciu.

Iulia Albu, despre apariția Andreei Tonciu. ”Este un trend care pare puțin învechit”

Iulia Albu a comentat una dintre cele mai recente apariții ale Andreei Tonciu.

”Nu este o idee rea să combinați piesele sport cu o încălțăminte specială sau cu sandale. Este un trend care pare puțin învechit. Mă agită însă toată situația asta cu biciul lui Ivan (n.r. referire la coada împletită). Arată de parcă ar vrea să pedepsească pe cineva”, a afirmat Iulia Albu.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Iulia Albu, despre apariția Antoniei. ”Nu înțeleg aceste obsesii”

Și Antonia a fost luată în vizor de fashion-editorul Iulia Albu.

”Este o piesă foarte interesantă, caracteristică brandului care a creat-o, dar nu aș accesoriza-o decât cu bocanci sau cu pantofi sport, mai ales că ea are un corp care îi permite asta. Nu are nevoie să se ridice pe acele tocuri să pară mai înaltă. Are picioarele lungi și nu trebuie să pară mai lungi decât sunt. Nu înțeleg aceste obsesii”, a spus Iulia Albu.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a anunțat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

citește și...