Ce a auzit Anisia Gafton la o emisiune TV. ”A fost la baie și a lăsat lavaliera deschisă”

02.03.2021, 11:50
Ce a auzit Anisia Gafton la o emisiune TV. ”A fost la baie și a lăsat lavaliera deschisă”
Ce a auzit Anisia Gafton la o emisiune TV. ”A fost la baie și a lăsat lavaliera deschisă”

Anisia Gafton a povestit despre ce a auzit la o emisiune de televiziune și despre gafa pe care a făcut-o ulterior.

Anisia Gafton a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Românii au talent”. De asemenea,  a fost una dintre vedete care au făcut parte din noul sezon al show-ului ”Ferma”.  Anisia Gafton a acordat un interviu pentru revista Unica, în care a povestit despre ce a auzit la un moment dat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde fusese invitată să prezinte alături de Cove.

”O dată am prezentat emisiunea „Vorbește Lumea” vreme de o săptămână în locul Adelei Popescu, ea fiind în concediu de maternitate. Timp în care am auzit o poveste care pe mine m-a amuzat teribil, cum că un „cineva, un invitat sau nu dăm nume” a fost la baie și a lăsat lavaliera deschisă, iar microfonul a fost lăsat deschis pe platou și… s-a auzit tot. Povestea mi s-a părut super haioasă, iar cu prima ocazie am spus-o mai departe cuiva din staff destul de important. După ce am terminat de zis „haioșenia” printre hohotele mele de râs, răspunsul persoanei respective mi-a venit de parca mi-a aruncat cu ceva în cap: ”Da! Eu eram”. Mi-a spus acest lucru pe un ton destul de serios. Am amuțit, nu știam dacă glumește sau e serioasă treaba. Nici acum nu știu”, a povestit Anisia Gafton.


Cum a fost experiența de la ”Ferma” pentru Anisia Gafton

În cadrul aceluiași interviu, Anisia Gafton a explicat și cum a fost pentru ea participarea la show-ul ”Ferma”.

Aceasta a afirmat că ar mai repeta experiența.

””Ferma” a fost o experiență pe care o întâlnești o dată în viață. De atunci prețuiesc mai mult orice – mâncare, bunic, pisic -, nu mă mai plâng atât de repede de orice, iar dacă am un disconfort mă gândesc că pot să rezit. Acum am căpătat mai multă experiență în ceea ce privește oamenii, în general. Înainte, dacă nu era destul de moale și cald patul, dădeam ochii peste cap mai ceva ca shoturile moldovenești, dar de când am fost la „Ferma” unde am dormit în paie cu o gașcă de gângănii pe mine și fără acoperiș, cu toate că afară ploua, acum pentru mine tot ce aș avea nevoie pentru un somn odihnitor este o scândură, o umbrela și un băț (să mă apăr de câini). Și, da, aș repeta experiența!”, a mai declarat Anisia Gafton.

citește și...