Ce a ajuns să facă soțul Mădălinei Manole, la aproape 10 ani de la moartea ei. Cine e femeia din viața lui

09.06.2020, 18:57
Ce a ajuns să facă soțul Mădălinei Manole, la aproape 10 ani de la moartea ei. Cine e femeia din viața lui
Ani la rând, Petru Mircea a dus un război cu familia Mădălinei Manole

Au trecut 10 ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, iar fostul ei soț, Petru Mircea, este din nou fericit în brațele altei femei. Bărbatul a rămas să aibă grijă de fiul său și al regretatei artistei, Mircea Petru Jr., acum în vârstă de 11 ani.

Ani la rând, Petru Mircea a dus un război cu familia Mădălinei Manole. Aceștia îl acuzau că este vinovat de moartea interpretei. În plus, mama artistei spunea că ginerele să nu o lasă să își vadă nepotul.

Petru Mircea și-a refăcut viața

Ce a ajuns să facă soțul Mădălinei Manole, la aproape 10 ani de la moartea ei. Astăzi, Petru Mircea se pare că a reușit să treacă peste toate incidentele neplăcute din trecut și își continuă viața.

Petru Mircea a fost într-un război crunt cu părinţii Mădălinei Manole după moartea acesteia

Fostul partener al Mădălinei s-a iubit la început cu Geanina, o tânăra pe care a cunoscut-o în 2015.

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment, dat fiind faptul că aceasta este destul de cunoscută în branșa muzicii populare. Relația celor doi părea destul de serioasă, mai ales că tânăra de 28 de ani era apropiată și de fiul partenerului său.

Geanina se înțelegea foarte bine cu fiul ei vitreg, Petru Jr. și s-a implicat destul de mult în creșterea lui.

Potrivit Cancan.ro, Geanina ar fi renunțat la o relație de câțiva ani pentru a se putea iubi cu fostul soț al Mădălinei Manole.

S-a iubit cu o solistă

‘Mai apoi a inceput sa fie din ce in ce mai rece si sa nu ii mai raspunda la telefoane. In cele din urma, ea i-a spus ca relatia nu mai merge si ca ar fi mai bine sa se desparta si sa pastreze o amintire frumoasa a clipelor petrecute impreuna. Baiatul a mai incercat sa se impace cu ea, insa nu a avut sorti de izbanda, asa ca a renuntat’, a declarat un apropiat al cantaretei, pentru Cancan.ro.

Din păcate, relația lor nu a ținut, iar după 2 ani de iubire și-au spus adio. Geanina mărturisea că Petru Mircea nu avea de gând să o ceară de soție.

‘Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea. Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă’, declara Geanina Manea, în 2018.

Geanina, fosta iubită a lui Petru Mircea
Geanina, fosta iubită a lui Petru Mircea

S-a mutat deja cu noua iubită

După separarea de Geanina, Petru Mircea s-a orientat rapid! În urmă cu un an, el a fost surprins alături de o altă femeie. Din imaginile prezentate de stirilekanald, fostul soț al artistei și misterioasa femeie locuiesc deja împreună în vila din Otopeni a lui Petru Mircea.

Mădălina Manole a ales să se sinucidă în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Conform certificatului medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, cântăreața s-a sinucis cu Furadan.

citește și...