Cum au fost ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole! Ce a făcut regretata solistă

19.04.2020, 12:59
Cum au fost ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole! Ce a făcut regretata solistă

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole! ‘Fata cu părul de foc’ a decis să își încheie socotelile cu viața chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Cum au fost ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole!

Solista a decedat după ce a băut un pahar cu o substanţă toxică. Trupul artistei a fost găsit fără viaţă de Petru Mircea, soţul său, chiar în vila din Otopeni unde locuiau împreună.

În ultimele 24 de ore, viața Mădălinei Manole a decurs normal și nimeni nu se aștepta la finalul tragic al acesteia. Ziua a fost la repetiții și la cumpărături la un supermarket din zona Băneasa.

Deși era târziu când a ajuns acasă, artista a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, după care au mers la culcare, în jur de ora 01.00.

După o oră și jumătate, Mădălina Manole a scris un mesaj de adio pe telefonul mobil și a coborât scările. La scurt timp, a înghițit un pahar de otravă. A murit înainte de a expedia mesajul. Ea a fost găsită căzută lângă baie, la parterul casei.

Soțul ei, Petru Mircea, a descoperit-o fără suflare în jurul orei 05.30. Din păcate, ambulanța venită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ea. La 05:45 a fost constatat decesul.

citește și...