Ce reacție a avut fiul Mădălinei Manole când a aflat că mama lui a murit! Petru Junior este crescut de tatăl său

11.05.2020, 16:32
Ce reacție a avut fiul Mădălinei Manole când a aflat că mama lui a murit! Petru Junior este crescut de tatăl său

Când a ales să își încheie socotelile cu viața, băiatul Mădălinei Manole avea doar un anișor și nu știa ce s-a întâmplat cu mama lui. Anii au trecut, iar Petru Junior s-a transformat într-un băiețel frumos și inteligent, care îi seamănă în totalitate regretatei artiste. În iunie, el va împlini 11 ani.

Ce reacție a avut fiul Mădălinei Manole când a aflat că mama lui a murit!

Pentru că a crescut, băiatul a aflat că mama lui a murit în urmă cu 10 ani. Din nefericire, copilul nu și-a cunoscut mama, iar singurele amintiri ale lui sunt pozele. Tatăl lui, Petru Mircea, a fost acuzat de socrii săi că este vinovat de moartea Mădălinei Manole.

Conform Impact.ro, Petru Mircea i-a povestit în urmă cu doi ani băiatului adevărul despre decesul mamei sale.

‘Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze’, au mărturisit surse apropiate fostului soț al Mădălinei Manole pentru Impact.ro. 

În prezent, Petru Jr. locuiește la bunicii paterni, la Botoșani. Tatăl său a decis să îl lase acolo pe toată perioada stării de urgență.

‘Copilului îi este mult mai bine acolo, iar bunicii îl răsfață cât e ziua de lungă. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Pentru merge o dată pe lună să își vadă fiul’, au mai dezvăluit apropiații lui Petru Mircea.

citește și...