Ce a aflat Gina Pistol la cel mai recent consult medical. ”Ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât”

12.11.2020, 15:19
Ce a aflat Gina Pistol la cel mai recent consult medical. ”Ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât”
Ce a aflat Gina Pistol la cel mai recent consult medical. ”Ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât”

Vedeta de televiziune Gina Pistol este foarte fericită după ce a fost la un consult medical. Graviduța a explicat ce a observat la ecografie.

Gina Pistol a fost din nou la doctor și a făcut noi dezvăluiri despre bebeluș. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că și-a văzut din nou fetița la ecografie. Vedeta este extrem de fericită că a reușit să-și dea seama de trăsăturile micuței pe care urmează să o aducă pe lume.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a povestit Gina Pistol, citată de libertateapentrufemei.ro.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Cei doi au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

citește și...