Catrinel Sandu și familia sa, loviți de furtuna din Florida. ”S-a zguduit casa din toate balamalele”

03.10.2022, 12:10
Catrinel Sandu și familia sa, loviți de furtuna din Florida. ”S-a zguduit casa din toate balamalele”
Catrinel Sandu și familia sa, loviți de furtuna din Florida

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu locuește în America, acolo unde este stabilită de mulți ani. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, și familia sa au fost extrem de panicați din cauza uraganulu Ian, care a făcut prăpăd în Florida. „S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri”, a povestit aceasta.

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic stomatolog. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară. Catrinel Sandu locuiește de foarte mulți ani în America.

Catrinel Sandu și familia sa au trecut zilele acestea prin momente de panică din cauza uraganului Ian, care a făcut ravagii în Florida. Cel puţin 77 de oameni au murit după ce uraganul Ian a lovit Statele Unite Vedeta a povestit prin ce au trecut ea și familia sa pentru click.ro.

Catrinel Sandu și familia sa, loviți de furtuna din Florida. ”Am avut noroc că este o casă foarte bine construită şi nu am avut pagube, nu ni s-a rupt nimic”

”Încă suntem fără curent acasă, aşa că am venit până la biroul lui Steve (soţul ei, n.r.), aici este curent. Internetul pică foarte des. A fost destul de nasol! S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri. Este frumos, dar nu în situaţia asta, în care am fost loviţi de uragan. Dar am avut noroc că este o casă foarte bine construită şi nu am avut pagube, nu ni s-a rupt nimic. La piscină au fost doar copaci căzuţi de jur împrejur, foarte mulţi palmieri, atât în cartier, cât şi în afară cartierului. Am rămas fără electricitate de ieri de la ora 14.00. Acum, când vorbim este deja ora 19.00 şi suntem tot fără curent (joi noaptea spre vineri dimineaţă, pe fusul orar din România – n.r.)”, a dat detalii Catrinel Sandu.

”Nu cred că avem şanse să vină curentul prea curând, pentru că 80% din oraş, să nu zic 100%, este fără electricitate. Dar cel mai important este că suntem bine. Nu suntem ca în Forth Myers sau în alte zone, care se află şi acum sub inundaţii. Au fost pagube cu mult mai mari în alte regiuni. În Sarasota, unde sunt eu, a fost cât de cât ok. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat familia”, a adăugat aceasta.

citește și...