FOTO | Catrinel Sandu s-a căsătorit peste Ocean! Primele imagini de la eveniment

12.10.2019, 11:28
FOTO | Catrinel Sandu s-a căsătorit peste Ocean! Primele imagini de la eveniment
Catrinel Sandu s-a căsătorit peste Ocean

Catrinel Sandu s-a căsătorit peste Ocean zilele trecute. După trei luni de când și-a pierdut tatăl, vedeta a decis să își unească destinele cu iubitul ei, Steve, și a dat vestea pe o rețea socială. 

„Este oficial. Domnul și Doamna Schroeter“, a scris Catrinel în dreptul mai multor fotografii în care apare alături de proaspătul ei soț, la Starea Civilă. 

După ce a divorțat de Gabriel Trifu, fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a început o relație cu Steve, care este medic stomatolog și profesează în Florida, SUA. 

Catrinel și Steve au început o relație în 2017

Catrinel a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada de după divorț și despre momentul în care și-a refăcut viața: „Steve a apărut în viața mea la un an după despărțire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soț a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viața mea în 2017. Între 2015 și 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo și au fost alături de mine, dar nu avem un trecut așa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei așa cum vorbeam cu prietenii mei din România”.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice”, a mai dezvăluit blondina. 

Catrinel a abordat și subiectul carierei sale: „Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere. Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time”.

citește și...