Catrinel Sandu a făcut parastas de un an pentru tatăl ei în America

04.07.2020, 11:28
Catrinel Sandu a făcut parastas de un an pentru tatăl ei în America

Catrinel Sandu a făcut parastasul de un an pentru tatăl ei în America, acolo unde este stabilită.

În urmă cu un an, Catrinel Sandu a trecut printr-unul dintre cele mai grel momente in viața sa. Tatăl său, Nicu Sandu, a încetat din viață în data de 30 iunie 2019.

A trecut un an de la moartea lui Nicu Sandu, iar Catrinel Sandu, împreună cu mama sa, au făcut pomenirea de un an în America. Mia Sandu a pregătit mâncarea lui preferată: sărmăluțe în foi de viață, friptură, prăjitură cu fructe și ciorbă de pui și i-a invitat la pomană pe cei mai apropiați prieteni, notează click.ro.

“Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten. Știu și te simt cu mine la fiecare pas aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

Și-a refăcut viața alături de un medic stomatolog

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic. stomatolog. Cei doi s-au căsătorit anul trecut. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

”A început întâi prin a le cuceri pe Sara şi pe Lara. Apoi pe părinţii mei. Apoi pe cei mai apropiaţi prieteni. Eu tot spuneam că oricum locuim împreună ca o familie, de ce ar fi nevoie să ne căsătorim? Tu ai mai fost însurat înainte, eu am mai fost căsătorită. Ştim ce înseamnă un mariaj…”, explica Catrinel Sandu despre cum a cucerit-o actualul partener de viață.

Ce spunea despre divorț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

citește și...