Catinca Roman se pregătește de o intervenție estetică. ”Cred că în jur la 3.000 – 4.000 de euro m-ar costa această operație”

02.11.2022, 13:18
Catinca Roman se pregătește de o intervenție estetică. ”Cred că în jur la 3.000 – 4.000 de euro m-ar costa această operație”
Catinca Roman se pregătește de o intervenție estetică.

Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani, se pregătește să se lase pe mâna medicului estetician. Vedeta a dezvăluit că vrea să își schimbe implanturile mamare pe care le-a făcut în urmă cu 20 de ani. ”Cred că în jur la 3.000 – 4.000 de euro m-ar costa această operație”, a declarat Catinca Roman despre intervenție.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Tatăl Calinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Calinei s-au despărțit când ea era doar un bebeluș de opt luni.

Creatoarea de modă este foarte atentă la look-ul său și nu ezită să apeleze la medicul estetician. Vedeta a dezvăluit, pentru click.ro, că vrea să își schimbe implanturile mamare pe care le-a pus în urmă cu 20 de ani.

Catinca Roman se pregătește de o intervenție estetică.” Totul depinde de doctor, de calitatea implantului …. sunt mai mulți factori care intră în joc”

„Eu am de 20 și ceva de ani implanturi mamare și sunt foarte mulțumită. Nu am avut niciun fel de problemă. După operație am urmat sfaturile medicului și lucrurile au mers perfect. Trebuie să mi le schimb, de asta umblu și la evenimente de genul. Pur și simplu a trecut foarte mult timp și cred că ar trebui schimbate cu altele la fel. Întotdeauna am mers pe natural. Mi-am mai făcut mici intervenții, însă totul pe un look natural. Probabil la anul o să îmi schimb implanturile mamare”, a explicat Catinca Roman.

„Mi-a spus medicul estetician că trebuie să mi le schimb, în perioada următoare, asta după un control periodic pe care mi l-am făcut. Nu am niciun fel de durere, absolut niciun fel de durere, niciun fel de disconfort, niciun fel de problemă. Nu știu exact cât ajunge (n.r – costă) momentan această intervenție. Totul depinde de doctor, de calitatea implantului …. sunt mai mulți factori care intră în joc. Cred că în jur la 3.000 – 4.000 de euro m-ar costa această operație. Undeva pe acolo sunt costurile!”, a adăugat vedeta.

citește și...