Catinca Roman, dezvăluiri despre tatăl Calinei. ”Am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună”

09.10.2021, 15:06
Catinca Roman, dezvăluiri despre tatăl Calinei. ”Am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună”
Catinca Roman, dezvăluiri despre tatăl Calinei. ”Am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună”

Catinca Roman, în vârstă de 54 de ani, este mama unei fete pe care a avut-o fără a fi căsătorită. La o emisiune online, vedeta a făcut dezvăluiri despre tatăl fiicei sale, Calina. ”Am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună”, a mărturisit, printre altele, Catinca Roman.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Tatăl Calinei este Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Părinții Calinei s-au despărțit când ea era doar un bebeluș de opt luni.

La emisiunea online ”În oglindă”,  moderată de Mihai Ghiță, Catinca Roman a vorbit despre tatăl fiicei sale. „Are nevoie (n. r. de tatăl ei). Nu sunt sigură că aș mai alege să fiu mamă singură. Mi se pare foarte complicat. Ca mamă singură este foarte greu să faci toate lucrurile astea, dacă nu imposibil”, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Catinca Roman, dezvăluiri despre tatăl Calinei.  ”A crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de spijinul lui”

Catinca Roman a dezvăluit că a încercat să facă în așa fel încât tatăl Calinei să facă parte din viața acesteia. „Da, de multe ori și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de spijinul lui”, a explicat aceasta.

Catinca Roman a vorbit și despre cât de greu i-a fost să o crească singură pe Calina, dar și despre relația pe care o are cu aceasta. „Mi-a fost extrem de greu. Am avut puține persoane care să mă ajute, să mă sfătuiască. Ai mei erau prinși într-un vârtej de evenimente. Îmi gestionam cu greu emoțiile, faptul că corpul meu s-a transfotmat, mi-a fost foarte greu. Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut.

A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citiem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza fatptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afara de îngrijorările normale pentru un adolescent. Cred că faptul că ș-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat, deși îmi dădeam că afce parte din procesul maturizării, m-a speriat foarte tare”, a detaliat ea.

 

 

citește și...