Catinca Roman a avut coronavirus. ”Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”

10.10.2021, 12:14
Catinca Roman a avut coronavirus. ”Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”
Catinca Roman a avut coronavirus. ”Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”

Catinca Roman a fost infectată cu coronavirus. Vedeta a stat în izolare. Despre simptomele pe care le-a avut și despre experiența prin care a trecut a dat detalii Catinca Roman la opostul de televiziune Antena Stars. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”, a spus aceasta.

Catinca Roman a trecut prin experiența COVID-19. Vedeta a povestit ce simptome a avut după ce s-a infectat cu coronavirus.

Catinca Roman a explicat că faptul că a fost vaccinată a ajutat-o să nu facă o formă foarte gravă a bolii.

Catinca Roman a avut coronavirus. ”M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta”

”Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța. Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă, m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”, a mai spus vedeta.

1.346.240 de cazuri de COVID-19 în România de la debutul pandemiei

Alte 14.019 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. În ultima zi s-au înregistrat 279 de decese. De la începutul pandemiei de COVID-19 și până în prezent, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.346.240 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 1.172.139 de pacienți au fost declarați vindecați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.550. La terapie intensivă sunt internați 1.593 de pacienți cu COVID-19. Din totalul pacienților internați, 411 sunt minori, 383 fiind internați în secții și 28 la terapie intensivă. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 24.392 de teste RT-PCR și 43.218 teste rapide antigenice.

citește și...