Mărturia dureroasă a Vioricăi de la Clejani, după ce a fost infectată cu COVID-19. Marcată de ce a văzut în spital

06.10.2021, 15:06
Mărturia dureroasă a Vioricăi de la Clejani, după ce a fost infectată cu COVID-19. Marcată de ce a văzut în spital
Mărturria dureroasă a Vioricăi de la Clejani, după ce a fost infectată cu COVID-19. Marcată de ce a văzut în spital

Interpreta de muzică de petrecere Viorica de la Clejani a fost infectată cu coronavirus în luna septrembrie și a avut nevoie de spitalizare. Vedeta nu era vaccinată împotriva COVID-19. Artista s-a vindecat de coronavirus. Aceasta a mărturisit, la o emisiune TV, că a fost marcată de ceea ce a văzut în spital.

Viorica de la Clejani a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus în luna septembrie a acestui an. Artista, care nu era vaccinată împotriva COVID-19, a fost internată la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Binecunoscuta interpretă de muzcă de petrecere s-a vindecat de coronavirus. Artista a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, unde a mărturisit că a fost marcată de tot ceea ce a văzut în spital.

Mărturia dureroasă a Vioricăi de la Clejani, după ce a fost infectată cu COVID-19. ”Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata”

Viorica de la Clejani a stat în spital timp de două săptămâni. “Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii… se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”, a dezvăluit cântăreața.

“În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a mai spus Viorica de la Clejani.

citește și...