Câți lei costă „Supa Zilei” în restaurantul lui Dani Oțil din București. Ce prețuri are prezentatorul la restaurantul de fițe

13.04.2022, 20:10
Câți lei costă „Supa Zilei” în restaurantul lui Dani Oțil din București. Ce prețuri are prezentatorul la restaurantul de fițe
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'

Dani Oțil deține un restaurant popular în Capitală. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” deține un restaurant cu produse după gustul lui.  Cât trebuie să scoată un român din buzunar să deguste „Supa Zilei”.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se bucură de un succes real pentru că multe vedete îi calcă pragul. Restaurantul a fost inaugurat în anul 2016 si se bucură de o servire ireproșabilă, după cum arată review-urile excepționale de pe pagina oficială de Facebook a restaurantului.

Prețurile localului The Grill sunt extrem de diversificate, în funcție de preparatele alese.

Clientii se pot bucura de o varietate de produse

Meniul conține o paletă largă de preparate de top, de la burgeri, paste și pizza la fructe de mare, pește, aperitive și feluri principale exclusiviste. La restaurantul de fițe deschis în zona Cartierului Francez, clientii se pot bucura de o varietate de produse.

În meniu de pot găsi două tipuri de burgeri: Burger The Grill și Burger cu somon, iar prețurile acestora variază între 48 și 55 de lei, conform meniului localului deținut de Dani Oțil.

Persoanele care vor să comande somon trebuie să știe că pentru o porție de 100 de grame vor achita suma de 24 de lei.

Pe de altă parte, iubitorii fructelor de mare se pot răsfăța cu o porție de caracatiță, pentru care trebuie să scoată din buzunare nu mai puțin de 39 de lei pe suta de grame.

Câți lei costă „Supa Zilei” în restaurantul lui Dani Oțil

Românii care preferă deja celebra supă, mai exact „Supa Zilei” trebuie să plătească în jur de 25 de lei.

”Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”, conform descrierii de pe pagina oficială a restaurantului ce aparține matinalului de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

citește și...