”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine la Antena 1. Ce a declarat Dani Oțil

24.08.2021, 15:00
”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine la Antena 1. Ce a declarat Dani Oțil
”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine la Antena 1. Ce a declarat Dani Oțil

Emisiunea ”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine din data de 29 august, ora 10.00, la postul de televiziune Antena 1 și continuă atmosfera de vacanță alături de cei de acasă la Therme. Sezonul cu numărul 24 al emisiunii matinale prezentate de Dani Oțil și Răzvan Simion  va începe cu o petrecere.

Echipa Super Neatza se întoarce din vacanță direct într-o atmosferă de petrecere la Therme, iar bucuria revederii va fi cu atât mai mare cu cât duminică, 29 august, este și ziua de naștere a lui Florin Ristei.

Atmosfera de vacanță va continua pentru Răzvan Simion și Dani Oțil , care alături de gașca veselă a  matinalului vor începe distracția duminică, 29 august, de la ora 10.00, dar și în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8.00 și până la ora 12.00, la Antena 1.

”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine la Antena 1. Dani Oțil: ”Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei”

Dani Oțil a făcut declarații despre începerea noului sezon al emisiunii matinale de la Antena 1.

”Abia așteptăm o nouă ieșire din locație, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat în piscină. Abia așteptăm să ne batem cu apă, mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină, așa că văd prima săptămână de Neatza și ca pe un team buiding, și ca pe o continuare a vacanței și ca pe ceva ce nu am apucat să fac vara aceasta, pentru că m-am ocupat mai mult de curse și de casă. Totodată, având în vedere că în primele săptămâni din septembrie probabil și nasc, va fi un plus că sunt aproape de muncă. De altfel, și vacanța aceasta, pentru că a trebuit să o petrecem în jurul casei a fost una altfel, am reușit să dau câte o fugă în weekend la câte un concurs, nu foarte departe”, a spus Dani Oțil, care împlinește astăzi vârsta de 41 de ani.

 

citește și...