Câți bani luau băieții din trupa 3 Sud Est la începutul carierei lor. ”Și îi împărțeam la trei”

28.03.2022, 12:01
Câți bani luau băieții din trupa 3 Sud Est la începutul carierei lor. ”Și îi împărțeam la trei”
Câți bani luau băieții din trupa 3 Sud Est la începutul carierei lor. ”Și îi împărțeam la trei”

Cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, au fost invitați la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unede au dart numeroase detalii despre începuturile lor în muzică. Printre altele, aceștia au dezvăluit și ce sume de bani încasau cu ani în urmă. ”Și îi împărțeam la trei”, au spus aceștia.

3 Sud Est este o formație de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești. Este formată din Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș.

Cei trei componenți ai trupei 3 Sud Est au fost prezenți la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde au făcut numeroase dezvăluiri despre cariera lor în muzică și despre începuturi.

Câți bani luau băieții din trupa 3 Sud Est la începutul carierei lor. ”Câștigam 200 de lei pe atunci”

Printre altele, componenții trupei 3 Sud Est au dezvăluit că, la începutul carierei lor muzicale primeau sume modeste pentru concertele pe care le susțineau. „Noi am urcat niste trepte, niste etaje grele, nu am devenit faimoși peste noapte. Câștigam 200 de lei pe atunci, la concerte, și îi împărțeam la trei”, au spus aceștia, notează click.ro.


Viorel Șipoș a povestit și despre un episod de pe vremea când încă nu formau trupa 3 Sud Est și s-au dus să duscute cu un reprezentant al unei case de discuri. Pe durm spre casa de discuri, Laurențiu Duță se plângea că sunt bălți de apă peste tot. Viorel și-a dat seama ulterior că colegul său avea o gaură în pantof. ”Ploua și Laur tot zicea: ”Ah, ce rece e”. Și eu tot nu înțelegeam, credeam că ploaia care cade pe el e rece. (..) La un moment dat, sătul de atâtea negocieri, Laur a pus picior peste picior și a zis: ”Pentru noi nu e vorba de bani” și atunci m-am uitat și am văzut că avea o gaură în pantof, de unde îi ieșea ciorapul, plin de pământ.Mă gândeam să nu se ridice și omul ăla să-l vadă, îi tot făceam semne”, a povestit Viorel, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...