Cum și-a câștigat Roxana Ciuhulescu primii bani. ”Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii”

09.03.2022, 17:09
Cum și-a câștigat Roxana Ciuhulescu primii bani. ”Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii”
Cum și-a câștigat Roxana Ciuhulescu primii bani. ”Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani,  a dezvăluit cum și când a căștigat primii săi bani. primele venituri ale acesteia au fost din sport, pe vremea când era copil, iar ulterior, după ce a terminat liceul, s-a angajat. ”Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii”, a mărturisit vedeta.

Roxana Ciuhulescu a dat amănunte mai puțin știute despre viața sa pentru revista Unica.

Vedeta a povestit cum și când a câștigat primii săi bani. Aceasta a afirmat că, de-0a lungul anilor, și-a plătit singură tot felul de cursuri care să o ajute să se perfecționeze pe plan profesional.

Cum și-a câștigat Roxana Ciuhulescu primii bani. ”Mi-am luat viața în mâini și imediat după Bacalaureat m-am angajat”

”Primii bani i-am făcut din sport, din handbal, pe când încă eram un copil. Aveam prime de joc ce mă stimulau să lupt mai departe, să fiu cea mai bună, să fiu independentă. Când am devenit majoră, mi-am luat viața în mâini și imediat după Bacalaureat, m-am angajat. În paralel, m-am ocupat și de studii, am urmat facultatea, am luat licența și am mai făcut diferite cursuri de perfecționare. Niciodată n-am investit în haine, încălțăminte, poșete sau bijuterii, însă mereu am investit în educație. Mi-am plătit singură o grămadă de cursuri care să mă ajute pe plan profesional”, a detaliat Roxana Ciuhulescu pentru sursa citată anterior.

Întrebată dacă regretă ceva din trecutul său, vedeta a spus: ”Am și regrete, dar cum nu pot da timpul înapoi, am făcut pace cu ele. Am învățat din greșelile mele și am încercat să nu le repet. Oricum, întotdeauna sunt prostii noi de făcut. ☺) Nu sunt perfectă și nici nu mi-aș dori să fiu”.

Roxana Ciuhulescu e căsătorită și are doi copii

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Anul acesta, Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

citește și...