Câți bani încasează Cleopatra Stratan pentru un show de 35 de minute. Câștigă mai mult ca tatăl ei!

27.10.2021, 15:36
Câți bani încasează Cleopatra Stratan pentru un show de 35 de minute. Câștigă mai mult ca tatăl ei!
Câți bani încasează Cleopatra Stratan pentru un show de 35 de minute. Câștigă mai mult ca tatăl ei!

Cântăreața Cleopatra Stratan încasează sume frumoase de bani pentru un concert. Astfel, pentru un spectacol de 35 de minute, tânăra artistă căștigă mai mult decât tatăl său, Pavel Stratan, în vârstă de 50 de ani, dar și de cât soțul ei, Edward Sanda, în vârstă de 24 de ani. Suma încasată de Cleopatra Stratan este de câteva mii de euro.

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, când a cucerit o lume întreagă cu melodia „Ghiţă”.

Artista a rămas în top, iar pentru concertele pe care le susține este foarte bine plătită.

Câți bani încasează Cleopatra Stratan pentru un show de 35 de minute. Ia între 4.500 și 5.000 de euro

Potrivit click.ro, Cleopatra Stratan încasează pentru un concert de 35 de minute mai mult decât tatăl său, Pavel Stratan, dar și decât proaspătul ei soț, Edward Sanda.

„Cleopatra Stratan câştigă sume între 4.500 şi 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soţul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte”, au dezvăluit surse din preajma solistei.

Cleopatra Stratan s-a măritat în vara acestui an

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În  data de 14 august 2021, Cleoparta Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Pe conturile lor de Instagram, Cleopatra Stratan au dat publicității câteva fotografii de la nuntă. Petrecerea a avut loc în zona de nord a Bucureştiului, la un restaurant pe malul lacului. Cleopatra Stratan a purtat o rochie de mireasă tip furou, în care a arătat impecabil. Și mirele Edward Sanda a arătat fără reproș într-un costum de culoare neagră.

Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a vorbit despre eventualitatea de a deveni tătic: ”Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu!”.

citește și...